Frequently Asked Questions (FAQ)

Hoe kan ik het beste inschrijven op een cursus?
Dat mag on-line via de menu optie "Inschrijven" links naast de cursusomschrijving. Per post of fax inschrijven mag ook. Even het inschrijfformulier downloaden, invullen en faxen naar: 088-8800777. In verreweg de meeste gevallen volstaat een on-line inschrijving. Bij grotere opdrachten verwerken wij uw on-line inschrijving in een opdrachtbevestiging die wij u toesturen ter goedkeuring.
Van de cursus die ik wil volgen staan geen data vermeld in het overzicht, wat nu?
Deze cursussen worden hoofdzakelijk als bedrijfscursus verzorgd. Indien u de cursus klassikaal wenst te volgen kunt u het beste even contact opnemen per telefoon (088-8800700) of per mail (info@imatica.nl) U komt op een lijst met geïnteresseerden te staan en zodra er voldoende belangstelling is, wordt er in overleg een datum ingepland. Uw opname op deze lijst is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets!
Wanneer moet ik het lesgeld betalen?
In vrijwel alle gevallen krijgt u bij ons de cursus(sen) op rekening geleverd. D.w.z. dat u 1 tot 2 weken na de cursus een factuur toegestuurd krijgt. Dat geldt ook voor de eerste keer dat u bij ons inschrijft.
Het lukt mij niet om deel te nemen aan een cursus waar ik voor sta ingeschreven, mag ik annuleren?
Annuleren mag kosteloos indien de 1e cursusdatum 2 weken of verder weg ligt. Indien u de cursus binnen die 2 weken ging volgen, krijgt u 50% van het lesgeld in rekening gebracht en wordt u het lesmateriaal per post toegezonden. Bij annuleren op de cursusdag, of de dag ervoor wordt 100% van het lesgeld in rekening gebracht. U heeft altijd de mogelijkheid om zonder extra kosten een collega te laten deelnemen in uw plaats.
Ik heb mij 2 weken geleden ingeschreven en wel een bericht van die inschrijving per e-mail gehad maar verder nog niets gehoord. Gaat de cursus wel door?
Uiterlijk 1 week voor de 1e cursusdag krijgt u van ons een bevestiging. Indien de cursus vol geboekt is krijgt u deze al eerder. Wanneer een cursus om welke reden dan ook niet doorgaat, nemen wij contact met u op om alternatieve data te bespreken. Een cursus wordt niet vaker dan 2 maal verzet. In dat geval gaat een cursus door met een kleine groep deelnemers of de cursus wordt door Internet Opleidingscentrum definitief geannuleerd. Dit laatste komt zeer zelden voor.
Mijn cursus start morgen en ik heb nog niets gehoord!
Het komt voor dat schriftelijke bevestigingen niet op tijd of niet op de juiste plaats aankomen. Het niet of te laat ontvangen van de (schriftelijke) bevestiging is geen geldige reden om kosteloos te annuleren. Zoals in de Algemene Voorwaarden staat dient u in zo'n geval zelf contact met ons op te nemen. In veel gevallen krijgt u dan van ons per direct een bevestiging per fax of e-mail toegestuurd.
Samen met nog 3 collega's wil ik een cursus volgen. Kan dat ook incompany?
Ja, vrijwel al onze cursussen kunnen wij ook als bedrijfstraining, dus incompany bij u verzorgen. Behalve dat dit vaak financiele voordelen oplevert, heeft het ook als voordeel dat cursisten minder ver hoeven te rijden. Ze krijgen les in een vertrouwde omgeving. De nadelen van een bedrijfstraining zijn het feit dat deelnemers gemakkelijker tijdens de les gestoord worden door niet-deelnemende collega's. Daarnaast moet u beschikken over een ingerichte (les)ruimte met projectiemogelijkheid voor de docent. Indien u niet beschikt over het laatste kunnen wij tegen een gunstig tarief een beamer ter beschikking stellen.
 

Contact